Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4698 Siste år
3375 Siste 3 mnd
136 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektriker – diverse monteringsarbeider

Registrert Dato: Tirsdag 06. April 2010

Det inviteres til å gi tilbud på montering av nytt elektrisk anlegg i deler av rekkehus på Manglerud. Det skal gjøres arbeider i 2 rom.

Beskrivelse rom 1:
Det skal installeres elektrisk anlegg i soverom i 2. etasje. Rommet er totalt oppusset, og alt gammelt elektrisk anlegg er demontert, bortsett fra stigeledning fra sikringsskap og føring videre via kott til naborom. Demontering av dette skal medtas i tilbudet.

Ny stigeledning skal føres fra sikringsskap i underetasjen i eksisterende trekkerør. Tilkobling og eventuelle arbeider og utstyr i sikringsskapet skal være inkludert. Dersom det er mulig skal ledningen og alt annet opplegg være 3 faset.

På soverommet skal det monteres 3 stikkontakter på anvist sted samt tilkobling til taklampe. Bryter til taklampen skal også være inkludert. Ny strømkabel skal kobles videre til eksisterende nett i kott i 2 etasje. Antatt ledningslengde: rundt 25 m

I naborommet skal en eksisterende stikkontakt uten strøm tilkobles ledning til stikkontakt like ved (avstand rundt 1,5 m)

Beskrivelse rom 2:
I underetasjen skal det føres strømledning fra eksisterende anlegg til ny taklampe. Bryter til taklampen skal også være inkludert.

Det er montert elektrisk gulvvarme i rommet. Trafo for denne skal tilkobles strømnettet via bryter (av/på). Bryter til gulvvarme skal også være inkludert. Antatt ledningslengde: rundt 10 m

Plassering av alle brytere etter avtale på stedet.

Betingelser:
Det ønskes at det tilbys fastpris på arbeidene. Dersom det er ønskelig, kan tilbyder i tillegg også gi tilbud etter medgått tid (med overslag over tidsbruk).

Dersom materialer ikke er inkludert i fastpristilbudet, skal det gis et bindende overslag på delene, inkludert antall og enhetspris.

Tilbudet skal inkludere alle deler som beskrevet ovenfor. I tillegg skal deler som naturlig følger med leveransen være inkludert, slik som for eksempel sammenkoblinger. Det gis ikke innrømmelser for noen tillegg som naturlig skal medfølge denne typen arbeider, og som skulle kunne være forventet inkludert i opprinnelig tilbud.

Dersom det ønskes godtgjørelse for kjøring skal dette fremkomme med kostnader i tilbudet.

Alle priser skal oppgis inkludert mva.

Ta gjerne kontakt, dersom det er ønskelig med befaring!