Elektriker, Entreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1063 Siste år
343 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektriker og grave arbeid

Registrert Dato: Torsdag 02. Februar 2012

Oppgradering av elektrisk anlegg i Rogalandgata.

Aksjeboligselskapet i Rogalandgata som består av 8 korsdelte hus med totalt 32 boenheter, ønsker å innhente tilbud på oppgradering av elektrisk anlegg.

Oppgraderingen består av nytt inntak til det elektriske anlegget til hver enkelt leilighet. Det gamle felles inntaket skal fjernes. Det må tas høyde for at det i enkelte leiligheter er gamle anlegg med skrusikringer hvor man ikke ønsker utskifting, men kun tilkobling av ny stikkledning. Eventuell oppgradering av sikringsskap påkostes av den enkelte beboer og må avtales individuelt. Oppdraget må planlegges og utføres i nært samarbeid med Haugaland kraft. Haugaland kraft anbefaler at kablene legges i bakken og at det føres inn stikkledning til hver enkelt leilighet. Med en slik løsning kan hver leilighet ha mulighet til å få 3 fas x 50 ampere hovedsikring. Samtidig skal det legges til rette for installering av Altibox.
Oppdragstaker skal også ha ansvar for gravearbeider og eventuell asfaltering. Det må derfor også legges inn pris for dette i tilbudet. Det må avklares med kommunen hvor man kan grave uten å komme i konflikt med vann-og kloakkrør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere