Elektriker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

593 Siste år
210 Siste 3 mnd
36 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektrikerarbeid ifm rehabilitering av en 2 mannsbolig og enebolig

Registrert Dato: Mandag 13. Desember 2010

Driver og pusser opp en 2 mannsbolig bygd i 1936. Noe utbedringsarbeid på det elektriske anlegget er utført for ca 10 år siden, men det meste gjenstår (90 %). Det blir nå tre boenheter i tomannsboligen og et nytt sikringsskap må settes inn. Legger opp til skjult anlegg. Størrelsen på leilighetene er ca 70 kvm, 70 kvm og 45 kvm. Arbeidet er i gang og forventes ferdig i mai/juni 2011.

Eneboligen er også under oppussing. Denne er fra 1963 og ca 150 kvm. Her er situasjonen den samme som over. Har tatt vekk mye av det gamle anlegget og skal etterisolere og legge inn nytt skjult anlegg. Håper å være ferdig juli/august 2011. Har søkt om å sette opp 2 relativt små tilbygg. Dette er til behandling i kommunen for tiden.

Ønsker å knytte til meg en elektriker som kan jobbe på begge prosjektene. Ønsker da fortrinnsvis at samme mann kommer tilbake gang etter gang. Ønsker også en ordning der jeg ringer og sier at nå er det klart for elektriker og at man da stiller på relativt kort varsel. Leilighet nr 1 av 3 i tomannsboligen er klar for elektrikerarbeid.

Prosjektet består totalt av 6 bad, 5 stuer, 12 soverom og 4 kjøkken.

El tegninger fåes ved befaring. Ønsker timepriser og noe firmainformasjon om anbydere. Eventuelle rabatter på el utstyr bør oppgis.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Anlegg, Befaring, Behandling, Elektriker, Kjøkken, Leilighet, Oppussing, Sikringsskap, Soverom, Tilbygg, Utstyr

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 15. Desember 2010