Elektriker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1190 Siste år
867 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektrikertjenester

Registrert Dato: Mandag 22. Mars 2010

Bakgrunn: Rammetillatelse er gitt for oppføring av enebolig på Danvik i Drammen. Grunnflate ca 150 kvm. Skal bygges vha Jackon, samt etasjeskillere i Leca-plank el. Hele den bærende del av boligen oppføres således i mur. Kjeller, og 2 etasjer over mark. Utgraving av byggegrop starter ventelig medio april. Boligen er planlagt med teknisk rom, samt vertikale og horisontale kanaler for luft, vann, el osv. Videre skal vannbåren varme med luft/vann varmepumpe på plass, balansert ventilasjon, sentralstøvsuger mm. Detaljtegninger er under utarbeidelse.

Elektrikertjenestene består av to hoveddeler, rådgivende og utførende. Det dreier seg om råd og vink mht design av alt innen el i en moderne enebolig. Den utførende delen består i første omgang av å skaffe byggestrøm på tomten, samt tilrettelegge for kabling etc inn til teknisk rom før støping av såle/kjellergulv. Deretter opplegg av alt som må på plass av el i boligen.

Leverandør må kunne stå som ansvarshaver av elektrikerarbeidene. Det er viktig at leverandør kan levere innen avtalt tid i byggeperioden.

Referanser fra tidligere prosjekter vil forespørres.

Forespørselen gjelder i denne omgang valg av firma for etterfølgende detaljerte tilbudsforespørsler og avtaler.