Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Elektronisk kvalitets- og styringssystem

Sandefjord kommune skal gå til innkjøp av et helhetlig, felles, elektronisk kvalitets- og styringssystem. Systemet skal være et verktøy for alle ansatte. Det skal fremme kvalitetdialogen og kvalitetsutvikling gjennom kontinuerlig forbedring, læring og deling av kunnskap. Verktøyet skal være forenklende i forhold til dagens systemer og sikre hensiktsmessige og effektive arbeidsprosesser. Et felles system må være fleksibelt og ta høyde for ulike behov knyttet til innhold og struktur for ulike tjenesteområder.
Leverandøren skal tilby et kvalitets- og styringssystem med: 1)håndboksmodul for rutiner/prosedyrer. 2) Modul for registrering og behandling av avviks- og forbedringsmeldinger. 3)Risikoanalysemodul.
Det ønskes tilbud på et? nøkkelferdig? System, da kommunen skal raskt i gang med bruk av systemet. Kommunen har derfor ikke mulighet til å delta i eller vente på en utviklingsprosess.
Anskaffelsesprosedyren som er valgt er konkurranse med forhandling i ett trinn. Se konkurransegrunnlag for hvordan forhandlingene vil bli gjennomført bl. a. Mht. Antall tilbydere det forhandles med.
For nærmere informasjon om anskaffelsen vises det til vedlagte konkurransedokumenter. Tilbudsfrist er 31. 5. 2013 (poststemplet).
Se konkurransegrunnlag.
Anbud id:
248272
  • Sted:
    Sandefjord
  • Registrert:
    Torsdag 2. Mai 2013