Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Elektronisk løsning for rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema - Med delkontrakter

Trondheim kommune har som intensjon å inngå avtale om løpende tjenestekjøp på elektronisk løsning for rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema med firmaet CheckWare as. Avtalen gjelder for Enhet psykisk helse og rus.
Formålet med en slik løsning er å sikre overenstemmelse med til enhver tid gjeldende regelverk i forhold til rettighetsbelagte skjema, lisenspålagte skjema og datasikkerhet, samt få digitalisert rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema som skal benyttes innen psykisk helse og rus for å samle inn og systematisere data om pasientenes forløp. Det er derfor avgjørende at leverandør kan tilby psykometriske tester og skjema som er i bruk i utredning og oppfølging av pasienter innen psykisk helse og rus, og videre at leverandør kan tilby løsninger for integrering av egendefinerte skjemaer og vil søke å anskaffe nye aktuelle rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema innen psykisk helse og rus -feltet.
Det åpnes for at løsningen tilbys som en tjeneste/driftes av tilbyder og hvor kliniske data lagres og sikres i Norge etter gjeldende sikkerhetsbestemmelser for denne type løsning.
Hensikten med anskaffelse av elektronisk løsning for rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema er å få et tilgjengelig verktøy for de målinger som det er behov for å utføre i utredning, oppfølging, kvalitetsarbeid og forskning. Rutinemessig elektronisk innhenting av data fra virksomheten skal benyttes til å styrke brukernes egen aktive medvirkning, styring av tjenesteutvikling, kvalitetsforbedring og forskningsformål. Det forventes at man gjennom en slik samordnet helhetlig løsning bør kunne oppnå store kvalitative og kvantitative gevinster for både brukere, fag- og tjenesteutviklingen.
Basert på kunnskap om markedet er det ingen andre norske leverandører som kan levere tilsvarende løsningskonsept som tilfredsstiller behov og krav. Ut ifra vår markedskjennskap, så er det ingen andre enn CheckWare as som kan levere en helhetlig løsning som ivaretar kravene til håndtering og tilgjengeliggjøring av rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema (inklusive lisenspålagte psykometriske tester og skjema), informasjonssikkerhet, øvrige tekniske krav, og interoperabilitet.
Anbud id:
643912
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Tirsdag 12. Mai 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud
  • Enkel nettside
    Ønsker pris på en allerede eksisterende nettside! både på engelsk og Norsk.
    • Trondheim
    • Torsdag 21. Mars 2024
    • IT/Web og Support