Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1456 Siste år
542 Siste 3 mnd
95 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elverum videregående skole, nytt kantinekjøkken

Registrert Dato: Onsdag 17. Mars 2010

Elverum videregående skole har ca 900 elever og ligger i gangavstand til Elverum sentrum. Skolen sto ferdig i 1974, og bygningsmassen har etter dette gjennomgått bare små endringer og tilpasninger til skolens endrete behov. Dette tilsier at det er store rehabiliterings- og ombyggingsbehov for bygget, som er på ca 17 000 m2. Hedmark fylkeskommune, skoleeier, har utarbeidet planer for totalrenovering av hele bygget. Målsettingen er at totalrenovering av hele bygningsmassen skal gjennomføres i nær framtid.
I 2010 skal Hedmark fylkeskommune etablere nytt kantinekjøkken på skolen.
Skolens eksisterende kjøkken er i tilknytning til kantina. Nytt kantinekjøkken etableres i nærliggende klasserom. Dette medfører at arealet for eksist. kantinekjøkken skal rehabiliteres, og eksisterende inventar og utstyr skal demonteres og fjernes. Korridorsone vil bli flyttet til motsatt yttervegg. Det skal etableres ny inngang for varelevering til kjøkkenet, samt noe endring i deler av fasaden.
Prosjektet skal gjennomføres som en generalentreprise. Denne generalentreprisen omhandler komplette arbeider og leveranse for å etablere nytt kantinekjøkken, med unntak av selve storkjøkkeninnredningen. Det er egen anskaffelse, men tekniske tilslutninger til innredningen inngår i denne generalentreprisen. I tillegg er også fryse- og kjølerom, samt ventilasjonshetter og alle rørarbeider inkl. sluk en del av denne generalentreprisen
Det vil, med unntak av sommerferien, være full drift ved skolen i byggeperioden.
Befaring
Befaring på ?byggeplassen? på Elverum videregående skole
Torsdag 25. mars 2010 kl. 09.00
Oppmøte ved hovedingang på Elverum videregående skole
Utlevering av konkurransegrunnlag på befaringa

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere