Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Enøk tiltak på 26 boligeiendommer i oslo

Med stadig økende energipriser og fokus på energibruk, er det besluttet å iverksette et energiprogram for deler av bygningsmassen til Boligbygg Oslo kf. Det er i løpet av 2008 gjennomført enØk-analyser av 26 bygg fordelt på byggkategoriene bolig/blokkbygg, kontorer og trygdeboliger. i tillegg til en individuell rapport for det enkelte bygg, er alle nøkkeltall samlet i denne rapporten. i tillegg er det utarbeidet en ytelsesbeskrivelse for gjennomføringen av tiltakene.
Oppdragsgiver inviterer interesserte leverandører til å inngi tilbud på prosjektering og utførelse av de tiltak som er beskrevet på bakgrunn av rapporten. Entreprisen organiseres derfor som en totalentreprise og leverandøren skal være ansvarlig for alle nødvendige fagområder som inngår i oppdraget.
Ved innlevering av tilbud, skal det bekreftes at det på fagområder som ikke beherskes av totalentreprenøren skal det antas reelle og lovlige underentreprenører som kun bruker egne ansatte. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å underkjenne underentreprenører.
Anbud id:
72616
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 16. November 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud