Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1624 Siste år
402 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Endre plassering av to dører: tette deler av lettvegg, åpne annen del

Registrert Dato: Mandag 12. April 2010

I lettvegg 1 er det pr nå en åpning på ca 1.5 meter uten dør. I denne veggen skal nåværende åpning erstattes med stenderverk for lettvegg. Det lages en ny døråpning et annet sted på veggen. Denne nye døråpningen vil kanskje være delvis i den eksisterende åpningen. Det skal bare være en åpning tilpasset slik at jeg senere kan sette inn karmer selv.

I lettvegg 2 erstattes den eksisterende åpnignen med stenderverk for lettvegg. Ny dør settes inn litt lengre bort på veggen, delvis der eksisterende åpning er. Her settes det inn dørkarmer og dør.

For begge lettvegger skal det kunne bygges stenderverk, da gipsplater vil bli gjort som et eget prosjekt. (Om du er interessert i et større prosjekt som inkluderer gipsplater, overfaltebehandling og elektrisk opplegg kan du spesifisere dette, så skal jeg sende oppdragsbeskrivelse. I første omgang vil jeg ha gjort den enkle jobben for å se om jeg får inn noen jeg er fornøyd med)

Når du svarer, send gjerne fastpris og hva slags dør du tenker å bruke.

Jeg har ikke anledning til å svare på telefon i utvidet arbeidstid, så send svar på mail, så kontakter jeg deg. Dere som evt ringer blir automatisk sett bort fra :-)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Døråpning, Dørkarmer, Gipsplater, Karmer, Lettvegg, Lettvegger

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 12. Mai 2010