Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

335 Siste år
104 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Energimerking av bygg og tekniske anlegg

Registrert Dato: Torsdag 27. Desember 2012

Konkurransen gjelder rammeavtale for energimerking av bygg og energivurdering av tekniske anlegg i Bamble, Drangedal, Porsgrunn, Siljan og Skien kommune, heretter kalt oppdragsgiver. I tillegg vil interkommunale selskaper og organisasjoner ha opsjon på rammeavtalen (se Deltakerliste).
Rammeavtalen skal oppfylle krav om energimerking av bygninger og energivurdering av tekniske anlegg i henhold til FOR 2009-12-18 nr. 1665: Forskrift om energimerking av bygninger og energivurdering av tekniske anlegg (energimerkeforskriften). Rammeavtalen skal automatisk oppdateres i forhold til eventuelle endringer i forskriften.
Oppdragsgiver søker kontraktspart som kan bidra med effektiv energikartlegging av kommunal bygningsmasse, samt få oversikt over aktuelle tiltak som kan gi gevinst på energiforbruket i henhold til Energimerkeforskriften.
Oppdragsgiver har til sammen ca. 290 000 m2 med formålsbygg (yrkesbygg over 1000 m2). Volumet gir et anslag på omfanget av rammeavtalen, og medfører ingen forpliktelse med hensyn til uttak i avtaleperioden. Det er for flere av oppdragsgiverne uavklart om man ønsker å utføre noe merkingen selv eller om man ønsker at valgt leverandør skal utføre dette arbeidet. Dette har sammenheng med kapasitet og kompetanse hos eget personell, samt budsjettmessige forhold.
Oppdragsgiver har til hensikt å gjennomføre energimerkingen av kommunale formålsbygg og tekniske anlegg i kommende fireårsperiode (yrkesbygg over 1000 m2).
Det kan også være aktuelt for oppdragsgiver å benytte kontrakten til energimerking av bygg og tekniske anlegg under 1000 m2 (eks. utleieboliger). Oppdragsgiver har til sammen ca. 30 000 m2 med mindre bygg under 1000 m2.
Avtalen løper i 2 - to- år fra og med (startdato) til og med (sluttdato). Videre har Kunden med 3 måneders skiftelig varsel rett til å forlenge Avtalen med ett år av gangen i inntil 2 - to- år.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder, Taksering

Anlegg, Bygg, Bygninger, Bygningsmasse, Leverandør, Rammeavtale, Utleieboliger, Yrkesbygg

Rauland, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 05. Februar 2013