Arkitekt, Kulde & varme, Termografering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

499 Siste år
156 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Energirådgiver

Registrert Dato: Mandag 22. Oktober 2012

Hei

Vi skal starte å designe en nytt bolig etter passivhusstandard, og ser etter en godkjent energirådgiver. Ifg. ENOVA skal alle prosjekter som får støtte må knytte til seg en energirådgiver. De gir støtt til energirådgivning (maksbeløp kr 25. 000). Jfr. ENOVA, energirådgiveren skal:

•Være en tilgjengelig ressurs og fungere som en veileder for prosjektet.

•Kvalitetssikre løsninger, beregninger, tiltak og utførelse.

•Bistå tiltakshaver og prosjektteam med å samle og utarbeide dokumentasjon til søknad og sluttrapport, og sørge for at kravene til Norsk Standard for passivhus og lavenergihus (NS 3700: 2010) innfris.

•Attestere sluttrapport.


Vi må ha en energirådgiver som tilfredsstiller Enovas kompetansekrav som er som følgende:

Energirådgiveren må jobbe i et foretak som minimum har godkjenning i tiltaksklasse 1 for prosjektering og prosjekteringskontroll etter disse byggereglene: DiBK Byggeregler / Veiledning om byggesak / Kapittel 9. Godkjenning av foretak / § 9-4. Oppdeling i tiltaksklasser. I tillegg må energirådgiveren kunne dokumentere ett av to alternativer:

1. Dokumentasjon for formalkompetanse innenfor lavenergiboliger og passivhus, slik som NTNUs videreutdanningskurs for lavenergiboliger og passivhus eller tilsvarende.

2. Dokumentasjon og referanser for minimum ett ferdigstilt prosjekt på lavenergi- eller passivhusnivå. I disse prosjektene må energirådgiveren ha hatt en rolle som prosjekterende med energiansvar, eller utførende med kontrollansvar. Prosjektene skal være i henhold til NS 3700, alternativt tysk passivhusstandard.

Når vi sender inn søknaden, må vi legge ved dokumentasjon på at energirådgiveren vår tilfredsstiller kravene til kompetanse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Kulde & varme, Termografering

Bolig, Dokumentasjon, Prosjekter, Prosjektering, Veiledning

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 01. November 2012