Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Steinlegger i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1290 Siste år
436 Siste 3 mnd
180 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Enkel utgraving, betongfundamentering, helle montering

Registrert Dato: Onsdag 21. April 2010

BESKRIVELSE:
I en eksisterende plen skal det anlegges en "rampe" eller ny adkomstvei for bruk av rulle stol vår/sommer/høst, og bruk av snøfreser om vinteren. Totallengden som må graves for fjerning av jord og gress er 6,6 meter, hvorav ca 2 meter allerede er utgravd. Det må anbringes festeanordning for allerede innkjøpte betongheller (40X40X4). Festeanordningen må være så sterk at hellene ikke flyttes igjennom årenes løp. Det må i konstruksjonen tas hensyn til drenering.

Dersom betong anbringes, skal konstruksjonen tåle varme/kuldeperiode slik at den ikke sprekker (5 år minimum). Dersom kombinasjon betong/imp. tre benyttes må konstruksjonen lages slik at treverket bevares tilsvarende levetid for imp. materiale i utvendig konstruksjon. Anbudsgiver må også foreta nødvendige kontrollmål, slik at med de oppmålte mere beregne at stigningsprosenten er innen for kurve for kjørerampe (les:= stigningsvinkel som er innenfor grensen for å ikke kunne falle bakover med elektrisk rullestol).

Anbudsoppretter har laget en enkel skisse for prosjektet som sendes per e post ved interesse.

Merk: I og med at anbudsoppsetter bak denne tekst ikke er fagkyndig i verken snekker, fundamentering, sementering eller andre nødvendige snekker/tømre/fag til dette arbeide osv., må fagpersonen som selv gir anbud på jobben beregne tillegg for at sikkerhet, byggeholdbarhet etc. skal være ivaretatt, og må selv foreta de nødvendige korrigeringer/endringer i sitt anbud. Endringene må detaljbeskrives og dokumenteres i anbudspapiret.

Anbudsoppretter holder all nødvendige materialer.

Oppstart: Umiddelbart.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Steinlegger

Betong, Fjerning, Fundamentering, Gress, Jord, Konstruksjon, Plen

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Tirsdag 27. April 2010