Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Varmepumpe, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9849 Siste år
7557 Siste 3 mnd
338 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Enkeltanskaffelse Anlegg for lufttilførsel

Registrert Dato: Mandag 18. Desember 2017

Kravspesifikasjon 
Nytt anlegg for lufttilførsel skal ha et reguleringsområde mellom 4.000 – 14.000 m3/t ved 0,8 bar mottrykk. Det nye anlegget bør baseres på 2 blåsemaskiner. Samlet kapasitet skal være minimum 21.000 m3/t. For å oppnå god virkningsgrad over et varierende driftsområde, vil man kunne akseptere 2 maskiner med forskjellig kapasitet. I det tilfelle der 2 forskjellige maskiner tilbys, må den minste maskinen ha en kapasitet på minst 7.500 m3/t. Driftsområdet skal vises i ytelseskart. Forbruk ved minimum og maksimum belastning, samt 6.000 m3/ t, 7.500 m3/t og 11.000 m3/t er av spesiell interesse. Høy virkningsgrad over et bredt driftsområde vil være et evalueringskriterium.
Blåsemaskinene skal ha et støynivå lavere enn 80 dB(A), som følger av forskrift om støybelastning. Kapsling mot støy vil kunne være nødvendig. Levert luft skal være absolutt oljefri.
Det skal være integrert frekvensomformer og styremodul (PLS) i maskin/ kabinett. Anlegget for lufttilførsel skal kunne styres via et overordnet styresystem. Nordre Follo renseanlegg har valgt å standardisere på to typer PLSer: Siemens og Mitsubishi. Dette for å redusere behovet for reservedeler og kommunikasjonsverktøy. Det nye overordnede styresystemet i anlegget er basert på PLS’er fra Siemens.
Tilgjengelig areal for montering av nye maskiner er: B x L= 5,5 m x 5,5 m. Det er ønskelig med minst mulig bygningsmessige endringer. Det er montert traverskran i blåsemaskinrommet for inn- og uttransportering av maskiner, og det er rikelig takhøyde.
Leveringsomfang:
Oppdraget omfatter:
- Levering av og montering av nye blåsemaskiner med tilhørende rørarbeider
- Lokalt styresystem integrert mot overordnet styresystem
- Nødvendig instrumentering og oppkobling av slikt mot styresystem
- Demontering av eksisterende blåsemaskiner.
- Elektro-oppkobling
- Test og igangkjøring
- Opplæring
- En opsjon på en femårig serviceavtale. Vedlikehold som krever spesialkompetanse fra leverandør og nødvendige reservedeler inngår i opsjonen.
Tilbyderne skal vedlegge anbefalte drifts- og vedlikeholdsrutiner med tilhørende vedlikeholdskostnader og levetidsberegninger.
Kontraktsdokumenter:
Norsk Standard (NS) 8407:2011 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser gjelder for denne anskaffelsen med særlige kontraktsvilkår som vedlagt.


Referansenummer:  2017/5694