Entreprenør, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1288 Siste år
317 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entrepenør, bygningsingeniør o.lign med erfaring fra konkurssaker ønskes

Registrert Dato: Tirsdag 14. September 2010

Sameie har nylig rehabilitert alle korridorer og innvendige fellesrom. Sameiet er en hybelblokk på 6 etasjer samt 1 underetasje med kontorer (en liten liten inngang i 18b, og en stor hovedinngang i 18a), og 2 kjelleretasjer med garasje.
Dessverre gikk entrepenøren konkurs før alt var helt ferdig, og vi ønsker en entrepenør, bygningsingeniør eller lignende med erfaring fra konkurssaker til å gi pris på oppdraget hvor følgende oppgaver skal inngå:

• Avklare om banken har noe krav etter konkursboet i ”Firma AS” og ev komme med motkrav eller forslag til forlik.
• Avklare forhold overfor ”En underleverandør AS” og hvilke avtaler som ligger til grunn for ubetalte krav. Komme med forslag til forlik.
• Avklare om de resterende arbeidene kan ferdigstilles av ”Nytt firma etter Firma AS” og eventuelt komme med forslag til avtale med dem. Om det ikke er mulig legge frem forslag til avtale med nytt firma.
• Lage budsjett for resterende arbeider inkludert ev forlikskostnader slik at totalkostnaden for oppussingsarbeidene fremkommer.

Med oppdraget er det ment å avklare forholdene og få slettet alle krav, samt inngå ny avtale for å ferdigstille arbeidene. Budsjettet må omforenes slik at alle kostnadene er kontrollerbare og avtalt på forhånd. I tillegg må omfatter prosjektet den videre gjennomføringen av arbeidene, samt delta på en endelig overtagelse når arbeidene er ferdige.

Vennligst ta kontakt for befaring og en rask gjennomgang før pristilbud kan fremlegges.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Prosjektleder

Befaring, Bygningsingeniør, Fellesrom, Hovedinngang, Kontorer, Pris, Pristilbud

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 22. September 2010