Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Utleie i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3373 Siste år
2359 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprenørtjenester, innleie av maskiner med og uten fører

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Konkurransen gjelder rammeavtale for levering av entreprenørtjenester og innleie av maskiner og utstyr med eller uten fører/operatør til Nedre Eiker kommune. Oppdragsgiver skal inngå parallelle rammeavtaler med varighet til 31/12 2019. Oppdragsgiver har mulighet for å forlenge avtalen ett år.
Formål og omfang
Konkurransen gjelder rammeavtaler for levering av entreprenørtjenester og innleie av maskiner og utstyr med eller uten fører/operatør til Nedre Eiker kommune. Oppdragsgiver ønsker at det også skal kunne leveres varer tilhørende enkeltprosjekter.    Oppdragsgiver skal inngå parallelle rammeavtaler. Avtalene vil ha en varighet frem til 31.12.2019 da Nedre Eiker kommune slås sammen med Drammen og Svelvik kommune. Avtalen kan i kontraktsperioden sies opp med 6mnd varsel før 31.12.2019 om kommunesammenslåingsprosessen tilsier behovet for det. Avtalen trer i kraft fra 01.12.2017. Hvis sammenslåingsprosessen tilsier det, vil oppdragsgiver ha mulighet for å prolongere avtalen inntil ett år.      Omfanget av entreprenørtjenester og behovet for innleie av maskiner/utstyr varierer fra år til år. Det vil derfor ikke bli garantert noen minsteomsetning under rammeavtalene.  Kommunalteknikk har totalt ca 100 millioner kroner i investeringsbudsjett, og dette fordeles på prosjekter utført i egenregi, egne utlysninger og denne rammeavtalen.
 
Vedlagt prisskjema inneholder de mest brukte artikler for oppdragsgiver siste år. Under rammeavtalens virketid vil det kunne være behov for andre maskiner/utstyr, og oppdragsgiver vil i så fall be om at dette primært leveres fra rammeavtaleleverandørene, og at dette prises med tilnærmet samme pris/rabattstruktur som tilbudte vareposter i prisskjema.     Konkurransen er kunngjort i DOFFIN og TED-databasen i henhold til lov og tilhørende forskrift om offentlige anskaffelser.         Tilbudet skal inneholde alle de opplysninger som denne tilbudsinnbydelsen stiller krav om. Ufullstendige tilbud kan bli forkastet.
Prisskjema
Pris veier 100 % av evaluering av tilbudene som tilfredsstiller krav til leverandører, kfr. Konkurransegrunnlaget.       Transport av maskiner og utstyr til oppdragsgivers anleggsadresse ved oppstart og retur til entreprenør ved oppdragets avslutning for det enkelte avrop, skal være inkludert i prisene. Eventuelle behov for flytting av maskiner og utstyr i avtaleperioden for det enkelte avrop, faktureres som tillegg etter forhåndsgodkjennelse.       Ved entreprenøroppdrag, honoreres timer fra arbeidets start på anleggsadressen i Nedre Eiker. Transporttid fra eget oppmøtested og til anleggsadressen, honoreres ikke.       Daglige spisepauser dekkes ikke.       Overtidspriser for mannskaper skal oppgis.      Tilbyder må oppgi priser for alle funksjons- /priskategorier som tilbys.  Tilbyder skal oppgi timepris eksklusive mva., men inkludert alle øvrige kostnader (gebyrer, levering, transport, reisetid, reiser, godtgjørelser og alle andre kostnadselementer). Dersom det leies maskiner og utstyr uten fører, honoreres dette med timepris for aktuelle maskin med fratrekk for maskinfører/sjåfør.


Referansenummer:  17/23