Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Entreprise 2 - Avløpsledning Kråkerøy kirke - Kallera - Rehabilitering Buskogen PST inkl. ny overløpsledning, Fredrikstad

Det er planlagt legging av ca. 500 meter ny overløpssledning (500mm pp) og pumpeledning avløp (250mm pe) i felles grøft fra Buskogen avløpspumpestasjon med utløp i Glomma ved Kalleraodden, da Buskogen pst mangler et fullverdig overløp i dagens situasjon. Det er også planlagt en rehabilitering av Buskogen pst, da denne er i dårlig forfatning.
Avtale med bakgrunn i denne anskaffelsen vil inngås etter regler gitt i NS8405 med tilpasninger, og arbeider beskrevet i konkurransegrunnlag med vedlegg.
Oppstart av arbeidene må påregnes omgående etter tildeling. Fredrikstad kommune har et sterkt ønske om at arbeidene kan ferdigstilles så raskt som mulig med tanke på tilstanden til eksisterende avløpspumpestasjon, samt at stasjonen mangler et fullverdig overløp.
Anbud id:
688975
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Tirsdag 22. Desember 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud