Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4219 Siste år
2533 Siste 3 mnd
281 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprise 2301 - Råbygg og pelearbeider sentralbygg øst - Nytt sykehus i Drammen

Registrert Dato: Torsdag 14. Mai 2020

Helse Sør-Øst RHF skal etablere nytt sykehus i Drammen. Det nye sykehuset er bestemt plassert på Brakerøya industriområde.
Entreprise 2301 omhandler etablering av råbygg for halve behandlingsbygget, poliklinikk 1 og halve sengebygget med tilhørende fundamentering.
Entreprisen skal delvis utføres på en ferdig utført plasstøpt kjeller og delvis på terreng utenfor kjelleren. Pelfundamentering skal utføres i områdene utenfor kjelleren, hovedsakelig stålkjernepeler og noen HP-peler, med opptil 70 meter dybde til fjell.  Øverste del av pelene skal forsterkes med et ekstra foringsrør.
Råbygg for behandlingsbygg og poliklinikk 1 skal utføres i plasstøpt betong mens sengebygg skal utføres med bæresystem i stål og dekker i prefabrikkert betong med konstruktiv påstøp. Alle avstivende konstruksjoner skal utføres i plasstøpt betong. Bæresystem for glassgate, tekniske rom på tak og fasadesøyler utføres i stål.
I områder hvor det ikke er kjeller skal det i dekket i plan 1 etableres en sone for tekniske føringer som skal fylles med pukk med påstøp over. Tekniske føringsområder i kjeller skal fylles med pukk og med påstøp over i denne entreprisen.
Mengder:
Stålkjernepeler: ca. 158 stk., totalt ca. 10 200 m
Dekker plasstøpt betong: 21 600 m2
Dekker prefabrikkert betong: 8 400 m2
Konstruktiv påstøp: 5 400 m2
Ikke konstruktiv påstøp: 3 000 m2
Øvrig plasstøpt betong: ca. 6 000 m3
Armering: ca. 2 600 tonn
Stålkonstruksjoner: 950 tonn
Pukk: 6 900 m3
Påstøp på pukk: 5 500 m2
Lecavegger: 1250 m2
Bygningstekniske hjelpearbeider elektro: Jordingssystem sveiset til peler og delvis innstøpt i bunnplate og sokkelbjelke, trekkerør i pukklag og innstøpt i betong
Bygningstekniske hjelpearbeider VVS: bunnledninger i pukklag og rørstusser, nedløp og sluk i påstøp