Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Entreprise 260621 - Ranheimsruta - sykkeltiltak, Kirkegata

I forbindelse med Miljøpakken er det utarbeidet plan for utbedring av deler av Ranheimsruta (sykkelrute). i Kirkegata skal det synliggjøres at det er en sykkelgate. Det skal anlegges en buffer på ca. 0. 6 meter med storgatestein mot parkeringsarealene i Kirkegata. i Kirkegata skal det også gjøres flere tiltak for å bedre forholdene for de myke trafikantene.
Kirkegata
i Kirkegata skal det synliggjøres at gata kan brukes av både sykelister og bilister. Sykelistene skal ledes til å sykle mere midt i gaten. Det er tidligere etablert "buffer" med storgatestein på begge sidene mot parkeringsarealet i Kirkegata. Disse bufferne skal forlenges bort til Gamle Kongevei. Storgatesteinen settes i forbandt og med 4 skift. Entreprenør skal skjære og fjerne asfalten i det feltet storgatesteinen skal legges. Bufferen starter 2 meter ut fra kantstein. Skjæring av asfalt skal gjøres, slik at det ikke er nødvendig med asfaltering inntil storgatesteinen. i hht til skilt og oppmerkingsplan skal det etableres røde sykkel symboler i gata, det skal også etableres nye skilt i forbindelse med sykkelruten og parkering. Det er planlagt etablering av nye fartshumper. Vurdering av behov nye humper på strekningen skal gjøres i etterkant av etablering av buffer.
Kirkegata - Gyldenløves gate skal strammes opp. Kantstein skal tas opp og flyttes ut. Fortauet bygges opp med bærelag og asfalt. Det må etableres en innramming av eksisterende tre og det skal legge "jernlokk" rundt. Kantstein tilpasses eksisterende kantstein og hjelpesluk. Rist på hjelpesluk byttes. i forbindelse med flytting av kantsteinslinje Gyldenløvesgate x Kirkegata samt etablering av gangfelt, skal det settes nye sandfang og #URL0# skal etableres belysning og ny håndløper i forbindelse med gangvegen i Gyldenløves gates forlengelse ned til Innherredsvegen.
Gang- og sykkelveg Gyldenløves gate - Innherredsveien skal det etableres håndløper og settes opp 3 lysmaster. Fundament til lysmast er allerede satt ned. Ny asfalt ved behov.
Utenfor "Alerisbygget" skal dagens tverrparkering gjøres om til langsgående parkering. Her skal fortauet utvides med 2 meter. Fortau bygges opp med nytt bærelag. Belegning er smågatestein, storgatestein og betongheller. møblering inngår. Eksisterende sandfang erstattes/flyttes til ny kantsteinslinje. Oppsetting av master, fundament, legging av kabler og tilkobling inngår. nte levere master, fundament og armatur. Kumtopp tilpasses ny belegning på fortau, og firkantramme settes rundt kumlokk.
Utenfor Rema 1000 flyttes kantstein og det etableres sykkelparkering med smågatestein. Asfaltering av fortau i nødvendig areal. Sandfang og hjelpesluk etableres.
Krysset Wessels gate - Kirkegata skal kantstein flyttes for oppstramming av krysset. nødvendig asfaltering på fortau inngår.
Stikningsdata overleveres i kof med x og y referanse. Det er utarbeidet vegmodell for arbeidene utenfor "Alerisbygget", disse inneholder også høydereferanser, men stedlige tilpasninger kan forekomme.
Anbud id:
639834
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 24. April 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud