Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder & Porter, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Snekker, Stålarbeider, Steinlegger, Taktekker, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6020 Siste år
3102 Siste 3 mnd
218 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprise 260711 Snarvegpakke 5 del 2

Registrert Dato: Torsdag 13. Februar 2020

Arbeidet omfatter utbedring og bygging av 8 turstier som brukes av Trondheims beboere i dag. Disse er av ulik karakter og på forskjellige steder i byen. De befinner seg i ulike geografiske områder, enten i eller i tilknytning til etablerte boligområder.
2 av delstrekningene er i sin helhet tatt med som opsjoner. Hovedsaklig dreier det seg om å bygge opp ny turveg med god overgang til eksisterende terreng. På enkelte delstrekninger skal det inn enkle konstruksjoner som bla.a. trapp, utstyr som håndløper, benker, skilt, belysning o.l. På ett sted skal det bygges tak over en eksisterende gangbro, på et annet sted skal det bygges ny kulvert for å føre bekk under turstien. Noen steder skal det etableres overvannsanlegg som kummer, rørgrøfter, stikkrenner og andre tiltak for å kontrollere overflatevannet.


Referansenummer:  2019/33662