Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Entreprise 3101 Sanitæranlegg - Nytt klinikk- og protonbygg Radiumhospitalet

Entreprise K3101 sanitæranlegg omfatter tradisjonelt tappevann forbehandling, beredning og distribusjon, med tilhørende varmt-vann sirkulasjonssystem.
Dobbeltsidig vanninnlegg, side en fra eksisterende c-bygg mot vest. påkobling etter nytt
forbehandlingsanlegg og fremføring gjennom bygg c. føring i nybygg frem til teknisk rom. Side to leveres fra Noreveien i øst av entreprnør med va-fag.
Tappevannet side to forbehandles før det avgrenes ledning til nødkjøling og brannslukking. Alt tappevann etterbehandles for å sikre mot biologisk vekst.
Entreprisen omfatter videre tradisjonelt spillvannanlegg der de øverste etasjene ledes ut med selvfall, mens de nederste ledes til pumpekum og pumpes ut.
Det planlegges to anlegg for spesielt spillvann på grunn av faren for stråling. Ett system i M1 for
protonbehandling med holdetanker i nederste etasje, og et system i L2 helt i nord for spillvann fra Jod-rom med holdetanker i 1 etasje.
Begge systemene slipper etter korrekt lagring og monitorering spillvann til kommunalt ledningsnett
Entreprisen omfatter videre all avvanning av tak og lysgårder. Annen entreprenør har med løsning for
fordrøying, blant annet i form av vekst på tak.
Sanitærutstyr leveres av denne entreprenør, men unntak av et antall servanter som blir levert av entreprenør for fast innredning. Dette da disse skal monteres på en distanseplate som leveres ferdig og komplett til bygget. Videre skal kum i benkeplate og rustfrie benker med kum leveres av andre.
Entreprise K3101 skal fremføre og tilknytte nødkjøling til vannkjølt utstyr som er avgjørende for sykehusets drift, som kjøling til ups-sentraler og kommunikasjonsrom. Og til brannslangeskap innfelt i vegg og på stativ.
Eget fremføringsnett med lettere forbehandling til disse forbrukere.
Entreprise K3101 skal levere, montere og tilkoble rentvannanlegg til desinfeksjonsrom, forskningsområde og til analyselaboratoriet.
Rentvannanleggene leveres av underleverandør som får det totale funksjonsansvaret for vannkvaliteten og kapasiteten. Entreprise K3101 skal levere, montere og fremføre for tilknytning et avsugsanlegg for diatermiavtrekk. Dette består av en ferdig bygget sugepumpe og et røranlegg med motorventiler.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at denne entreprise inneholder levering og montering av et felles
opphengsystem for tekniske hovedføringer i felles føringsveier (samtlige korridorer og samlet føringsveier i Kantine, Varemottak og teknisk rom plan 4 og 7) for tekniske installasjoner. Opphengsystemet er beskrevet i post 29. 1 og i vedlegget Bilag C7.
Anbud id:
694393
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 25. Januar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud