Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Transport, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Entreprise - 600937 Offentlige toaletter på Grilstad og på Festningen

Som et ledd i å utvikle attraktive, offentlige friområder, skal Trondheim Kommune etablere permanente offentlige toaletter i Festningsparken og i friområde på Grilstad. Etablering av toaletter i de to friområdene vil gi både de som bruker områdene og de som bor i nærheten av områdene en bedre totalopplevelse.
Denne konkurransen omfatter oppføring av toaletter som toalettmoduler med nødvendig grunnarbeid/kleding og betalingsløsning, alle arbeider med opparbeiding av området rundt toalettene og fremføring av vann, avløp og strøm. Toalettene skal være universelt utformet og ha trinnfri adkomst. Toalettbyggene skal ha utvendig kledning og tak som er tilpasset omgivelsene pr sted. på Grilstad skal det også bygges nedgravd avfallsløsning og gammel plassering for avfallscontainere skal rives og istandsettes.
Begge toalettbyggene skal etableres i områder som er mye brukt av publikum til opphold, lek og ferdsel, og dette skal hensyntas i anleggsgjennomføring. Arbeidene på Festningen vil foregå i et verneverdig område.
Anbud id:
755261
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Tirsdag 21. September 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud