Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Transport i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Entreprise - 781305 Killingdal - fjerning av slam

Deponiet er bygget opp ved at de gamle lossesjaktene ved Killingdal gruver er gjenfylt med masser. Massene ble deretter tildekket med vanntett membran. Det renner allikevel vann gjennom massene, og ned i den gamle transportkulverten under deponiet (l x b = ca. 215 m x 2, 5 m). Vannet har lav pH og innhold av miljøfarlige stoffer fra deponiet. Det avsettes slam på bunnen av kulverten der det ligger grus (ca. 30 cm) fra før. Vannstanden styres i dag av et etablert overløp, og det er etablert et pilot-anlegg for rensing av avrenningen fra deponiet i inngangstunnelen.
Slam og grus skal fjernes fra transportgangen og leveres på godkjent deponi. Metoder som gir gjenbruk av masser, reduserer endelige deponert mengde, og har økt rensegrad vektes høyere ved evaluering (kfr. Evalueringskriterier).
Det gjøres spesielt oppmerksom på oppgjørsregelen for transport og deponering av slam (dvs. Oppgjør pr. Kg. Jern). Mengderegelen kommer av at de ulike metodene for fjerning av slam kan gi store forskjeller i vanninnhold i massene som skal transporteres og deponeres.
Anbud id:
723354
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 20. Mai 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud