Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Utleie, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Entreprise BHM - Ombygging av Behandlingshjelpemiddelsentralen

Avdelingen "behandlingshjelpemidler" (bhm) skal etableres i eksisterende kontorlokaler i "vaskeribygget". Aktiviteten er i hovedsak kontorfunksjoner og lager for mottak og utlevering av utstyr og forbruksmateriell. Som del av den planlagte utbyggingen av sykehuset med nybygg vest for eksisterende vestblokk må bhm flyttes fra eksisterende lokaler på kollen der nybygget skal bygges.
Tiltaket vil bestå av innvendige ombygginger av vegger og himlinger for å tilpasse lokalene til avdelingens drift. For å sikre universelt utformet adkomst utenfra vil eksisterende dekkekonstruksjon i inngangspartiet rives, og det vil bli etablert nytt dekke i nivå med utvendig plan. Innvendig løfteplattform og trapp vil da gi tilkomst til 1 etasje i bygget.
Arbeidene er oppsummert under, beskrivelse finnes i Kontraktgrunnlaget del ii c. 2
Rivearbeider:
Utvendig lett takkonstruksjon på byggets nordfasade må kortes inn grunnet ny plassering av inntaks- og avkastkanaler.
Innvendig vil rivearbeider hovedsakelig bestå av å fjerne eksisterende betongdekke i inngangspartiet samt riving av en god del lette vegger.
Betongarbeider og murerarbeider:
Grunnet ønske om etablering av trapp og løfteplattform i inngangspartiet må eksisterende dekkekonstruksjon rives. Nytt dekke vil bli etablert som plate på mark. Noe skjæring av betong skal foretas i forbindelse med dekkekonstruksjon og utsparing for ny inngangsdør.
Det vil også bli oppført nye vegger av lettklinker i U1 etasje, samt gjenmuring av diverse eksisterende åpninger i betong/murverk.
Utvendig skal det etableres grube med fotskraperist. Det skal også gjøres noe arronderingsarbeid her med ny asfalt for å sikre enkel tilkomst til bygget.
tømmerarbeider:
Ny inngangsdør skal etableres i utvidet åpning. Arbeid med utfyllende bindingsverk og takoverbygg i denne sonen er de eneste tømmerarbeidene som skal utføres i tilknytning til klimaskallet.
Innvendig består tømmerarbeidene av å etablere nye lette vegger og himlinger. Noe fast bygginnredning og innvendige kompletteringsarbeider inngår også.
Malerarbeid og byggtapetsering:
De fleste innvendige flater blir på en eller annen måte berørt av ombyggingsarbeider og vil kreve ny overflatebehandling. i tillegg til maling av nye og eksisterende vegger vil det være en god del takflater som krever flikk og malebehandling.
Byggets 1 etasje skal i sin helhet ha banebelegg på gulv. Eksisterende belegg beholdes i arealer som er uberørt av ombyggingen.
vvs-installasjoner:
Kapittel 3 i teknisk beskrivelse (se Del 2, c. 2) omhandler vvs anlegg for de arealene som skal bygges om. Sentral ventilasjonsaggregat beholdes og eksisterende kanalnett beholdes i størst mulig grad. Nytt kanalnett kobles til eksisterende kanaler. Det etableres to nye avtrekkspunker med separate vifter i verksted og i desinfeksjonsrom, avtrekkene har egne avkast mot det fri. i plan U1 må eksisterende inntak/avkast for ventilasjon for el-rom legges om. For avkast etableres jethette på fasade.
i plan 1 etableres nytt vaskerom. Vann og avløp fra dette tilkobles eksisterende føringer i plan U1. Det etableres også nye servanter i tilknytning til møterom og lager i plan 1. Vann og avløp til dette utstyret tilknyttes eksisterende føringer.
Elkraftinstallasjoner:
Kap. 4, 5 og 6 i teknisk beskrivelse (se Del 2, c. 2) omfatter el. Anlegg for de arealene som skal bygges om, hvor en forutsetter å beholde føringsveier, el. Varmeanlegg, spredenett for ikt mm. i hovedinngangen leveres nytt løftebord. Leveransen omfatter også ny stigeledning til heisen som bygges om. Eksisterende underfordeling for ups-kraft og for sd overflyttes til ny posisjon for el. Kraft.
Heis og løfteplattform:
Eksisterende heis (vest) skal skiftes ut. Anskaffelsen av heis er gjort som en egen entreprise av fremdriftshensyn. Heisentreprenør vil bli tiltransportert generalentreprenør.
løfteplattform skal etableres i nytt inngangsparti. Denne leveransen inngår i generalentreprisen.
Anbud id:
472663
  • Sted:
    Haugesund
  • Registrert:
    Mandag 19. Juni 2017

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud