Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Taktekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1051 Siste år
289 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprise k201 bygn.arb.-energitiltak gamle fasader og tak, høgskolen i Østfold-remmen

Registrert Dato: Torsdag 30. April 2009

Høgskolen i Østfold består av flere byggetrinn, den eldste bygningsmassen er fra 1972/75. Denne entreprisen omhandler rehabilitering av eksisterende trefasader og tak. Prosjektet vil gi en stor energigevinst idet eksisterende tak og vegger har en meget dårlig isolasjonsverdi.
Taket skal bygges om fra luftet tretak til et kompakttak. Det er ca 570 gamle vinduer, og det er svært mange varianter i størrelse. Det er ikke avgjort om alle vinduer skal byttes ut i 2009. Takflatene som skal byttes er oppdelt i flere deler slik at arbeidene kan utføres i flere faser. Det er atriums løsninger som medfører at bygningsmaterialer inn og ut til arbeidsplass må fraktes gjennom korridorer eller heises over tak. Det vil være noen mindre elektro arbeider med flytting av eksisterende stikk, dørautomatikk og belysning. Videre er det rørarbeider med tilpasning av taksluk og eksisterende lufting over tak. El og vvs er arbeider som vil være med i bygg entreprisen for å begrense antall grensesnitt. Eksisterende utvendige persienner skal demonteres og monteres opp igjen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere