Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Entreprise mørkved holdeplass

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. mørkved er en av 18 plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. i tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
nåværende holdeplass på mørkved er en kort plattform på ca 30 meter bygget i gamle tresviller. Atkomstveien til plattformen er bratt og utsatt vintertid. Prosjektet skal etablere en 250 meter lang plattform i søndre retning, samt en ny atkomstvei som sikrer universell tilgjengelighet.
Plattformen vil bygges som en fyllingsplattform og konstrueres med prefabrikkerte plattformelementer. Den nye atkomstveien vil gå fra den overliggende parkeringsplassen ned på vestre side av dagens gangvei/overgangsbru.
For å kunne holde en stram framdrift er leveransen av de prefabrikkerte betongelementene utlyst som egen konkurranse. Elementene vil tiltransporteres av byggherre.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=171875.
Anbud id:
54418
  • Sted:
    Bodø
  • Registrert:
    Mandag 8. Juni 2009

Lignende oppdrag i Nordland

5 anbud