Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

956 Siste år
303 Siste 3 mnd
114 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprise mørkved holdeplass

Registrert Dato: Mandag 08. Juni 2009

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. Mørkved er en av 18 plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. I tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
Nåværende holdeplass på Mørkved er en kort plattform på ca 30 meter bygget i gamle tresviller. Atkomstveien til plattformen er bratt og utsatt vintertid. Prosjektet skal etablere en 250 meter lang plattform i søndre retning, samt en ny atkomstvei som sikrer universell tilgjengelighet.
Plattformen vil bygges som en fyllingsplattform og konstrueres med prefabrikkerte plattformelementer. Den nye atkomstveien vil gå fra den overliggende parkeringsplassen ned på vestre side av dagens gangvei/overgangsbru.
For å kunne holde en stram framdrift er leveransen av de prefabrikkerte betongelementene utlyst som egen konkurranse. Elementene vil tiltransporteres av byggherre.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Belysning, Byggherre, Ombygging

Bodø, Nordland

Avsluttet: Onsdag 08. Juli 2009