Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1313 Siste år
351 Siste 3 mnd
109 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ergansenteret i bud

Registrert Dato: Fredag 29. Januar 2010

Ergansenteret
Ergan er benevnelsen på en høyde ut mot Atlanterhavet lokalisert i fiskeværet Bud på Romsdalskysten. Stedet har mange historiske preferanser, så som Riksmøtet i 1534, Riddersalen og Ergan Kystfort som er et delvis restaurert tysk forsvarsverk fra 2. verdenskrig. Ergan Kystfort har utsikt over Hustadvika, skipsleia mellom Molde og Kristiansund, samt fiskeværene Bjørnsund og Ona lenger ute i havet. I tilknytning til Ergan Kystfort ligger Ergansenteret, også kalt Riddersalen. Bygget har hatt funksjon som bevertningssted / motell siden bygget sto ferdig i 1999, men skal etter ombyggingen tjene som et kystmiljøsenter med bl.a. permanente utstillinger og auditorium.
Ergansenteret er med sin beliggenhet synlig fra store deler av Bud og områdene rundt, og det stilles derfor store krav til utformingen av anlegget, -bygningen så vel som uterom. Anlegget må derfor sees som en helhet, fra fjernvirkning i landskapet, til adkomst, sted og bygg.
Hovedtanken med den nye bygningsmassen er å fullføre den påbegynte buen i hovedvolumet som henvender seg mot kysten og havet, samt å legge til de funksjoner og bygnigsvolum som må til for å komplettere anlegget til fremtidig drift, herunder også innvendig forbindelse mellom etasjene. Forprosjektet viser en komplett utbygging der også adkomst, parkering og utomhusanlegg er medtatt i totalentreprisen. Kostnadene vil avgjøre om prosjektet må reduseres, eller deles opp i flere byggetrinn, og det arbeides nå med å se på rammene for en trinnvis utbygging. Det er naturlig at anbudsvinner gis opsjon på byggetrinn 2.
Et evt. byggetrinn 2 skal prises separat i tilbudet, og fordelingen av byggetrinnene vil fremkomme av den totale anbudspakken. Denne vil kompletteres på anbudsbefaringen som er obligatorisk for å kunne delta i konkurransen.
Totalentreprise
Ombygging/tilbygg på eksisterende bygningsmasse etter foreliggende forprosjektering med tilhørende funksjonsbeskrivelser, utomhusplaner inkludert.
Eventuell trinnvis utbygging med opsjon på utførelse av byggetrinn 2

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker

Bygg, Bygningen, Bygningsmasse, Drift, Parkering, Utbygging, Uterom

Aureosen, Møre og Romsdal

Avsluttet: Onsdag 17. Mars 2010