Bedriftsrådgivning i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

886 Siste år
695 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablererkurs (AMO) Oslo

Registrert Dato: Mandag 19. April 2021

Arbeidsmarkedskurs: Rammeavtale for kurs: Etablererkurs Oslo, i perioden ca. 15.06.2021 - 31.12.2022 med mulighet for forlengelse inntil 31.12.2024. Hvert kurs med 20 deltagere.
Kurset retter seg mot arbeidssøkere som har en forretningsidé og et ønske om å etablere egen bedrift. Kursets målsetting er å øke deltagernes kompetanse på etableringsfaglige emner som skal sette dem i stand til å etablere egen virksomhet og gjøre den levedyktig, samt gi deltagerne støtte i forhold til prosesser mot egenetablering. Kurset skal ha varighet på 12 uker, og deltagerne skal tilbys mulighet for oppfølging i 3 måneder etter kursslutt. Kurset skal blant annet gi tilbud om etablererfaglig kvalifisering, støtte og veiledning i forhold til idéutvikling
og arbeid med forretningsplan, arbeid med markedsanalyse for forretningsidé, innføring i juridiske og økonomiske rammer for etablering av virksomhet, samt personlig veiledning i forhold til etablering, m.m. Det vil kunne være aktuelt å inngå avtaler med mer enn 1 leverandør, maks. 3-4 parallelle rammeavtaler. Kurssted vil være sentralt i Oslo.


Referansenummer:  21/5399