Regnskap i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

141 Siste år
51 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablering av Landsdekkende såkornfond ?rådgivnings- og fondsforvaltningsmiljø.

Registrert Dato: Mandag 13. Mai 2013

Innovasjon Norge forvalter statens kapitalinnskudd i tre såkornfondsordninger. Staten har bidratt med lånekapital til 15 såkornfond som alle er privat eiet og drevet. Den nye ordningen - inntil seks fond med en totalkapital på 3 mrd. kr - er en kompletterende ordning og representerer et unikt verktøy i næringsutvikling fordi den sikrer aktiv eierkompetanse, erfaring, nettverk og engasjement fra privat næringsliv.
Staten vil delta med ? for alle de nye seks fondene ? inntil 1,5 mrd. kr i egenkapital og private investorer med tilsvarende. Det vil medføre en samlet kapitaltilførsel på om lag 3 mrd. kr til forvaltning av nye såkornfond. Stortinget har ved behandlingen av revidert nasjonalbudsjett for 2012 bevilget midler til opprettelsen av de to første fondene.
Innovasjon Norge skal forvalte statens interesser i den nye ordningen og har fått i oppdrag fra Nærings- og handelsdepartementet å opprette disse to nye landsdekkende såkornfondene.
Det langsiktige målet med den landsdekkende såkornkapitalordningen er å støtte etablering av innovative, internasjonalt konkurransedyktige vekstforetak i tidlig fase i hele landet og dermed skape vekst og kompetansebaserte arbeidsplasser. Dette skal gjøres gjennom å øke tilgangen på kompetent kapital og kompetanse og å bygge opp og videreutvikle gode forvaltningsmiljøer. Innovasjon Norge ønsker å finne frem til et rådgivingsmiljø for hver av de to fondene det er bevilget statlig kapital til. Dette innebærer at den foretrukne rådgivingskandidaten blir gitt mandat til å hente inn kapitalen fra private investorer med formål å etablere såkornfondet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Regnskap

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 13. Juni 2013