Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Steinlegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1957 Siste år
693 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablering av nye parkeringsplasser ved Drammen Sykehus

Registrert Dato: Fredag 16. September 2011

Vestre Viken HF innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med etablering nye parkeringsplasser ved Drammen Sykehus.
Parkeringsareal på sykehustomten skal utvides med ca. 8 + 63 nye parkeringsplasser. De foreslåtte parkeringsplassene ligger på vest- og østsiden av nåværende landingsplass for helikopter.
Den vestre parkeringsplassen (ca. 8 stk P-plasser) er tenkt plassert langs eksisterende innkjørsel til parkeringsplass med adkomst fra Andreas Thunes gate. Plassen asfalteres i flukt med dagens innkjørsel og avsluttes med kantstein inntil nåværende terreng. I forhold til dagens gangsti etableres det plenareal med min. 0,8/maks 1,2 m bredde mellom ny parkeringsplass og gangsti.
På parkeringsplassen mot øst (ca. 63 stk P-plasser) er forutsatt å benytte eksisterende innkjøring fra Welhavens gate. Parkeringsutvidelsen vil følge dagens terreng og med noe oppfylling av ett terrengsøkk på den sør/vestre del av parkeringsplassen. Med oppfylling av terrengsøkket vil det flukte med øvrig terreng i området. Eksisterende gangvei som krysser området i dag legges om slik at det etableres plenareal med min. 0,8/maks 1,2 m bredde mellom ny parkeringsplass og gangsti. For omlegging av denne gangstien gjenbrukes belegningsteinen.
Mot boligbebyggelsen monteres det støyskjerm.