Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1290 Siste år
350 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablering av sjakt s9 i midgardsormen

Registrert Dato: Onsdag 16. Desember 2009

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten forbereder et nytt avskjærende ledningsanlegg fra Grev Wedels plass og Kuba til Bekkelaget Renseanlegg (BRA). Ledningsanlegget er døpt Midgardsormen og benyttes som prosjektbenevnelse. Midgardsormen er den største investering på avløpssiden som hittil er gjennomført i Norge.
I Gamlebyen skal det etableres en sjakt S9 som må oppfylle bestemte krav, bl.a. at det skal etableres overgang mellom løsmasser og fjell på det aktuelle nivået, ca. -12 m. Endelig plassering er ikke avklart da det fortsatt pågår sonderboringer i området.
To alternativer for utførelse vurderes, enten at sjakten vil bli etablert ved spunting og graving eller ve bruk av sekantpeler. Sjakta skal være en permanent adkomst for driften av anlegget. Bygging av sjaktkonstruksjon i betong, innfylling og istandsetting inngår i annen entreprise som inngås senere. Permanent sjakt vil utstøpt ha ytre mål på ca. 6,5 x 12 m. Konkurransegrunnlaget vil gi en detaljert beskrivelse av utførelsesmetode.
Arbeidene gjennomføres som hovedentreprise og forutsettes gjennomført i tidsrommet mai til november 2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør

Betong, Bygging, Graving, Løsmasser, Overgang, Renseanlegg, Sjakt, Vann

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 21. Januar 2010