Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2278 Siste år
856 Siste 3 mnd
167 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablering av stasjoner for planetsti langs storåna og stokkelandsvannet

Registrert Dato: Fredag 24. September 2010

Det skal utplasseres planetstasjoner langs Storåna og Stokkelandsvannet. Hver planetstasjon består av en vertikal plate i cartenstål, denne skal boltes fast til et betongfundament. På platen skal det monteres en informasjonsplakat og det skal sveises på feste for montering av en skråstilt bronseplate. Selve informasjonsplakettene og bronseplatene vil Sandnes kommune selv besørge innkjøp og disse vil bli overlevert entreprenøren for montering.
På stasjonen for solen, skal også en stålkule med Ø1,4 m monteres. Denne skal fylles helt med betong hvor festeanordning samtidig faststøpes. Sandnes kommune besørger selv innkjøp av stålkulen, denne vil bli overlevert entreprenøren for bearbeiding og montering.
Entreprenør kan nytte eksisterende turveg som anleggsadkomst, men må tilpasse maskiner og utstyr til vegens kapasitet, både med hensyn på belastning og fremkommelighet for brukerne. Arbeidet legges opp slik at turvegen holdes åpne for gående og syklende gjennom anleggsperioden. Dersom enkelte partier må stenges av, må trafikken ledes om.
Det stilles strenge krav til utførelsen. Det tas også forbehold om endringer i omfang og innhold. Alle masser må kjøres til godkjent deponi.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere