Arkitekt, Drenering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6461 Siste år
3908 Siste 3 mnd
380 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etablering og drift av ladepunkter

Registrert Dato: Torsdag 31. Oktober 2019

Rammeavtalen for etablering av infrastruktur omfatter prosjektering og etablering av infrastruktur fra trafo/skap frem til ladestolpe, herunder nødvendig graving og etablering av all fast installasjon i bakken, dvs. bl.a. kabler og fundament.
Tjenestekonsesjonskontrakten omfatter drift av ladepunktene, herunder betalingsløsning, henvendelser fra publikum, skader på ladestasjonene m.m. Montering/installasjon av selve ladepunktene/ladestolpene er også omfattet av tjenestekonsesjonskontrakten. Oppdragsgiver skal ikke betale vederlag for drift av ladepunktene. Betaling og betalingsbetingelser for lading vil være et forhold mellom Leverandøren og bruker av ladetilbudet.
Anskaffelsen gjelder ladepunkter på parkeringsanlegg som omfattes av parkeringsforskriftens krav, dvs. gateparkering, parkeringshus, parkering ved formålsbygg, utfartsparkering o.l. som er skiltet i henhold til skiltforskriften eller parkeringsforskriften.
Ladepunkter på parkeringsanlegg reservert for kommunens tjenestebiler er ikke omfattet av denne anskaffelsen.
Skilting og håndheving av parkeringsbestemmelsene er ikke en del av denne anskaffelsen.
Oppdragsgiver har avsatt inntil 10 millioner kroner knyttet til etablering av infrastruktur. Denne summen skal også dekke ev. oppgradering av kapasitet i trafo. Oppdragsgiver tar forbehold om at enkelte av parkeringsanleggene der det ønskes ladepunkter, kan utgå dersom oppdragsgiver vurderer at etableringskostnadene knyttet til disse blir for høye.
Rammeavtalen om etablering av infrastruktur vil ha en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse én eller flere ganger inntil 2 år. Rammeavtalen kan bli på totalt 4 år ved utløsing av full opsjon.
Tjenestekonsesjonskontrakten for drift av ladepunkter vil ha en varighet på 10 år.


Referansenummer:  2017/23411