Entreprenør, Gulv, Isolering, Murer, Snekker, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9739 Siste år
7441 Siste 3 mnd
390 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Etterisolering med membran og nytt terrassegulv

Registrert Dato: Tirsdag 02. Mars 2021

Enebolig i Måltrostveien med armert betong terrasse over innendørs svømmebasseng, bygge år 1968, av arkitekt Lund / Slaatto.

Jobb som ønskes utført:
 
Ønsker etterisolering med ny membran tetting og drenering av gulvet på terrassen på ca 3,5 x 14 m. Samt legging av nytt terrassegulv.

Terrassen på ca 50m2 i 2. etg består i dag av armert betong dekke og armert betong rekkverk (ca 25 cm tykt og 90 cm høyt) som i sin helhet utgjør taket over innendørs svømmebasseng i 1. etg. Underliggende svømmebasseng med tilstøtende rom skal i dag omgjøres til boligformål med dagens krav til isolering.
Terrassen er i dag dekket  av asfalt-membran og drenert med fall til eksisterende innstøpte drenssluk i gulvet som renner ut i  åpne rør i underkant av betongrekkverket. Se bilder. Antall drenssluk bør økes som en del av arbeidet.
 
Som gulv er terrassen i dag dekket med betongheller 50 x 50 cm størrelse , 5 cm tykke. Betonghellene er i dag stablet på betongklosser i hjørnene som gir et hulrom på 10 – 15 cm under hellene hvor avrenningen skjer.

I tillegg til etter-isolering og ny membran planlegges nytt gulv av terrassebord, muligens av typen Kebony (type terrassebord er ikke helt avklart enda).
 
Egeninnsats:

Eksisterende betongheller og klosser vil vi fjerne selv. Eksisterende membran-belegg tas bort i den utstrekning dette er nødvendig.
 
 
Arbeidsforhold:

Terrassen er tilgjengelig  med port inn fra hagen via trapp ca 75 cm opp fra bakkenivå.
 
Likeså er terrassen tilgjengelig på bilveg  / lastebil m kran ca 3 meter fra kortsiden.