Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider, Vann & avløp i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2883 Siste år
1975 Siste 3 mnd
139 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EVA 02 Overføringsledning fra Djupetjønn til Kvitåvatn VV – del 2.

Registrert Dato: Onsdag 10. Januar 2018

Forhåndsvarsling av EVA 02 Overføringsledning fra Djupetjønn til Kvitåvatn VV – del 2.
Tinn kommune skal endre råvannskilden til Kvitåvatn vannverk. Vannverket tar i dag inn vann fra Långetjønn, men vannkvaliteten er ikke tilfredsstillende og gjør driften av vannverket vanskelig. Dagens vannkilde har også en begrensning i kvantitet i forhold til den utbyggingstakten Tinn kommune forventer i området. Man har derfor bestemt at råvannet nå skal hentes fra Djupetønn. Djupetjønn ligger på ca +kt 1155 og vannet skal legges i rør fram til Kvitåvatn VV på + kt 934. VA-traseen er totalt på ca 3,7 km.
Utbyggingen er delt opp i tre entrepriser:
EVA 01 Omfatter veg til påhugg og vannledning på land og i innsjø på ca. 2850 i Sløkjedalen.
EVA 02 Omfatter inntaksledning i Djupetjønn, en tunnel/sjakt på ca. 700 meter fra Djupetjønn til Sløkjedalen og et arrangement for minstevannføring ved Djupetjønn.
EM 01 Omfatter maskin og prosessentreprise i dagens Kvitåvatn vassverk.
EVA 01 ble påstartet høsten 2017. Det er anlagt kjørbar veg til planlagt påhugg i Sløkjedalen. Denne entreprisen skal gjennomføres parallelt med EVA 02.
Denne konkurransen gjelder EVA 02 og omfatter:
• Etablering av inntaksledning i Djupetjønn.
• Etablering av minstevannføringsarrangement ved bekkeutløpet til Djupetjønn.
• Etablering av tunnel fra Sløkjedalen og opp til Djupetjønn (cirka 700 m).
NB! Tunnel skal utformes konvensjonelt eller som styrt boring. Endelig valg av løsning vil fremkomme etter konkurranseutsetting av alternativene.
Deler av bygge- og anleggsarbeidet skal gjennomføres i et vegløst område ved Djupetjønn. Avstand til nærmeste anleggsveg er ca 2,5 km. Tiltaket har konsesjon fra NVE og det skal være et stort fokus på miljø og landskap i anleggsfasen.
Nærmere beskrivelser og detaljer for leveranse vil framkomme av teknisk beskrivelse og tegninger som er planlagt publisert 2. februar. Det planlegges i samme periode en befaring.
For å motta varsel når selve anskaffelsen kunngjøres, send en epost til roy@innkjopskontoret.no.


Referansenummer:  18/4