Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2109 Siste år
1604 Siste 3 mnd
139 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av Finansportalen og drøfting av markedsportaler som virkemiddel i forbrukerpolitikken

Registrert Dato: Fredag 22. Desember 2017

BLD har finansiert utvikling og drift av flere digitale markedsportaler rettet mot forbrukerne. Forbrukerrådet har ansvaret for utvikling og drift av portalene, og har i dag portaler innenfor områdene finansielle tjenester, tannhelsetjenester og strøm. Et verktøy for dagligvare-markedet er fortsatt under utvikling. Finansportalen, som ble etablert i 2008, er den eldste og mest innarbeidede av portalene.
Finansportalen er en sammensatt tjeneste som gir forbrukerne hjelp til å sammenlikne og flytte på finansielle tjenester, med egne verktøy innenfor delmarkedene pensjon, bank, forsikring og sparing/pengeplassering. Det skal gjennomføres en evaluering av Finansportalen, for å få kunnskap om verktøyenes nytteverdi for forbrukerne, og deres effekt på konkurransesituasjonen i markedet. På grunnlag av analysen av Finansportalen, skal evaluator også drøfter og forsøker å trekke ut generell kunnskap om markedsportaler som forbrukerpolitisk virkemiddel.
For nærmere beskrivelse av leveransen, se bilag 1 til kontrakt (Kundens beskrivelse av oppdraget).
Evalueringen skal ferdigstilles innen 31. august 2018, og leveres samme dag i form av en rapport. BLD ønsker en delrapport underveis i utredningsfasen med framstilling av foreløpige resultater. Delrapporten skal presenteres for BLD innen 25. mai 2018. Oppdragstaker må også iberegne tid til et oppstartsmøte og en endelig presentasjon av evalueringen ved oppdragets slutt.
Den øvre rammen for oppdraget er 800 000 eks. mva.


Referansenummer:  17/4299

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift