Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

581 Siste år
136 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av husbankens satsing i groruddalen i perioden 2007-2010

Registrert Dato: Onsdag 14. April 2010

Oslo kommune og staten inngikk i januar 2007 en intensjonsavtale om et tiårig samarbeid for å bedre levekårene og miljøforholdene i Groruddalen. Samarbeidet er organisert i fire programområder. Husbanken har, på vegne av Kommunal- og regionaldepartementet, fått ansvar for å lede den statlige innsatsen innen ett av disse: program 3 Bolig-, by- og stedsutvikling. Lengden for programmet er foreløpig satt til 2007-2010. Regjeringen har opprettet en egen tilskuddsordning for å støtte opp under satsingen innen programmet. Det er hvert år bevilget 43 millioner kroner til ordningen.
Program 3 skal styrke lokal stedsidentitet, effektive utbyggingsmønstre, gode lokalsentre og næringsområder og attraktive boområder med godt fungerende uteområder og god standard på boliger og bygninger. Satsingen gjennomføres innenfor tre hovedstrategier: områdeløft, bomiljøtilskudd og attraktive møteplasser. Områdeløft er en helhetlig satsing i et geografisk avgrenset pilotområde i hver av de fire bydelene i Groruddalen. Bomiljøtilskudd er opprettet som en økonomisk støtteordning for å stimulere til opprusting av boliger og bomiljø i Groruddalen. Attraktive møteplasser er en satsing på å skape gode møteplasser i Groruddalen.
Husbankens satsing i Groruddalen i perioden 2007-2010 skal evalueres. Evalueringen skal gi svar på hvilke effekter som kan tilskrives de aktivitene Husbankens satsing har gitt opphav til, og i hvilken grad disse effektene oppfyller målene for satsingen. Det skal pekes på mulige forbedringer av satsingen, herunder utformingen og forvaltningen av satsingen.
Det skal også gis en vurdering av i hvor stor grad, og hvordan, det er tatt høyde for vedlikehold av fysiske investeringer som er gjort som del av satsingen i program 3.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bolig, Boliger, Bygninger, Forbedringer, Opprusting, Uteområder, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 01. Juni 2010