Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Evaluering av IKT-samarbeidet Drammensregionens IKT

Kommunene Drammen, røyken, Sande og Svelvik etablerte et interkommunalt samarbeide om oppgaver knyttet til drift, service og utvikling av informasjons? Og kommunikasjonsteknologi gjennom virksomheten? Drammensregionen ikt? (d-ikt), Virksomheten er organisert som et interkommunalt samarbeid i henhold til kommunelovens § 27.
d-ikt ble opprettet i 2006 og har siden satt seg som mål å være ledende innen kommunal informasjons- og kommunikasjonsteknologi.
Etter 6 års drift ønsker eierkommunene å gjennomføre en evaluering av virksomheten og resultatet av samarbeidet. Evalueringen skal dekke alle kommunene, og gjennomføres av et eksternt konsulentmiljø.
Nedre Eiker kommune gikk inn i d-ikt fra 1. Januar 2013, og er ikke en del av evalueringen.
Det skal evalueres i hvilken grad synergiene et slikt samarbeid kan forventes å gi, er realisert. Evalueringen skal også inneholde anbefalinger for det videre arbeidet, med å utvikle d-ikt.
Nedenfor er det angitt noen punkter som har særlig interesse. Oppdraget er allikevel ikke begrenset til disse.
? Effekten samarbeidet har gitt kommunene, samlet og hver for seg, når det gjelder kostnader og tjenestekvalitet. Effekten vurdert opp mot den generelle kostnads- og kvalitetsutviklingen og beste praksis innen fagområdet. Kostnadseffektiviteten skal også vurderes opp i mot en eller to andre kommuner som det er relevant å sammenligne med.
? Utviklingen av kommunenes ikt-driftskostnader, sett i forhold til deres ikt- investeringer og beste praksis for denne relasjonen.
? Vurdere om d-ikt leverer tjenester i henhold til kommunenes forventninger om forenkling og effektivitet
? Evaluere den gjeldende tjeneste og leveringsavtale (tla) mellom d-ikt og eierkommunene opp mot formålet med avtalen og beste praksis.
? Evaluere d-IKTs rolle som tjenesteutvikler for, eller på vegne av, eierkommunene. Dette skal måles mot den enkeltes kommunes forventninger og hensikten med samarbeidet.
Oppdraget leveres i form av en rapport som vil danne grunnlag for videreutvikling av samarbeidet. Det forutsettes at Tilbyder i tilbudet gjør rede for innhold og format, utover ovennevnte punkter. Jf. Tildelingskriteriene angitt i punkt 8 og retningslinjer i tilbudsmalen, punkt 5. 2. 1.
Konsulenten skal rapportere til virksomhetsleder for Service og administrasjon i Drammen kommune. Spørsmål om arbeidet kan rettes til innkjøpssjef Frode Herlung
Evalueringen skal foregå i perioden august-november, 2013 og rapporten skal være levert innen: 01. 12. 2013.
Tilbud med total kostnad over 500. 000 kroner vil bli forkastet.
Anbud id:
243174
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Torsdag 4. April 2013
Er du interessert i dette oppdraget?