Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

228 Siste år
50 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av program for støtte til produksjon av biogass

Registrert Dato: Onsdag 04. Mai 2011

Enova har i perioden 2009 ? 2011 gjennomført en tematisk satsing på biogass ved å etablere og gjennomføre en tidsavgrenset investeringsstøtteordning for produksjon av biogass. Når perioden nå nærmer seg avslutning skal det gjennomføres en evaluering av programmet.
Formålet med evalueringen er primært å etablere kunnskaper og erfaring for å kunne vedta en eventuell videreføring av programmet, avvikling av programmet, endringer i bestående program eller å utvikle et nytt program knyttet til biogass. Et nytt program kan også være å integrere støtteordningen i andre Enova-programmer, for eksempel varmeprogrammene.
1.2.2 Anskaffelsens verdi og innhold
Antatt volum på avtalen: Det antas at oppdraget kan gjennomføres innenfor en tidsramme på 200-250 timer, inklusiv datainnsamling, analyse og evaluering, møter med oppdragsgiver og skriving av rapport. Det forutsettes at det bare avholdes et oppstartmøte og et avslutningsmøte.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til kravspesifikasjonen, se konkurransegrunnlag og avtale vedlegg1.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse

Rømskog, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 07. Juni 2011