Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Evaluering av prosjekt med norsk bistand til fjerning av stontium-batterier i russiske fyr.

Statens strålevern (The Norwegian Radiation Protection Authority/nrpa) inviterer til åpen anbudskonkurranse for oppdrag med å gjøre en uavhengig evaluering av et fullført prosjekt med omfattende norsk finansiell og faglig bistand til fjerning av radioaktive strontiumbatterier (Radioactive Thermoelectric Generators /RTGs) i nordvest Russland. Batteriene (180 stk. rtg-er) inneholder radioaktive kilder. Batteriene ble benyttet som strømkilde i russiske fyrlykter. Tilbydere må kunne dokumentere faglige erfaringer med å gjøre vurderinger av miljø- og helserisiki, og fra egen prosjektstyring. Dette bl. a for å kunne vurdere den gjennomførte håndtering, fjerning og transport av de radioaktive stontium-batteriene. Hovedleveransen i evalueringsarbeidet det ønskes tilbud på, vil være er en offentlig tilgjengelig rapport som redegjør for undersøkelser foretatt av tilbyder, med hovedvekt på:
? Effektivitet og kvalitet i prosjektledelsen for den norske bistanden til fjerning av strontium batterier (rtg) i Nordvest Russland
? Suksess ved oppnåelse av forbedringer innenfor kjernesikkerhet og miljøvern
Primært arbeid med utførelse av faglig relevante konsulenttjenester / undersøkelser og utredning med rapportskriving, i slik mengder som antydet i vedlegg til kunngjøringen og som må anslås noe nærmere av tilbyderne selv / senere kontraktsfestes.
Anbud id:
198949
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Fredag 1. Juni 2012