Alarm & sikkerhet, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

439 Siste år
103 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av prosjekt med norsk bistand til fjerning av stontium-batterier i russiske fyr.

Registrert Dato: Fredag 01. Juni 2012

Statens strålevern (The Norwegian Radiation Protection Authority/NRPA) inviterer til åpen anbudskonkurranse for oppdrag med å gjøre en uavhengig evaluering av et fullført prosjekt med omfattende norsk finansiell og faglig bistand til fjerning av radioaktive strontiumbatterier (Radioactive Thermoelectric Generators /RTGs) i nordvest Russland. Batteriene (180 stk. RTG-er) inneholder radioaktive kilder. Batteriene ble benyttet som strømkilde i russiske fyrlykter. Tilbydere må kunne dokumentere faglige erfaringer med å gjøre vurderinger av miljø- og helserisiki, og fra egen prosjektstyring. Dette bl.a for å kunne vurdere den gjennomførte håndtering, fjerning og transport av de radioaktive stontium-batteriene. Hovedleveransen i evalueringsarbeidet det ønskes tilbud på, vil være er en offentlig tilgjengelig rapport som redegjør for undersøkelser foretatt av tilbyder, med hovedvekt på:
? Effektivitet og kvalitet i prosjektledelsen for den norske bistanden til fjerning av strontium batterier (RTG) i Nordvest Russland
? Suksess ved oppnåelse av forbedringer innenfor kjernesikkerhet og miljøvern
Primært arbeid med utførelse av faglig relevante konsulenttjenester / undersøkelser og utredning med rapportskriving, i slik mengder som antydet i vedlegg til kunngjøringen og som må anslås noe nærmere av tilbyderne selv / senere kontraktsfestes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere