Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

293 Siste år
102 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av støtteprogram for fjernvarme i perioden 2008 til 2011

Registrert Dato: Fredag 12. August 2011

Enova endret sin støttestruktur for tildeling av investeringsmidler til anlegg for fornybar varme 1. januar 2008. Det ble bl.a. opprettet delprogram tilpasset ulike målgrupper, for å få en mer hensiktsmessig behandling tilpasset målgruppe og type anlegg.
Investeringsstøtte/-kompensasjon til utbygging av fjernvarme har i perioden 2008 til 2011 vært fordelt gjennom to ulike programmer med ulike sett med rammebetingelser: Fjernvarme nyetablering som er hjemlet i statsstøtteregelverket og Fjernvarme infrastruktur som gjennomføres som et offentlig innkjøp av tjenester av allmennøkonomisk interesse. Begge programmene er i drift, og ønskes videreført i en hensiktsmessig form. Ved opprettelsen av ny programstruktur ble det lagt opp til en evaluering etter at programmene hadde vært i drift i fire år. Evalueringen vil inngå som en del av vurderingsunderlaget i en planlagt programutvikling av fjernvarmeprogrammene. Både saksbehandlingsforhold og utvikling i fjernvarmemarkedet er tema for evalueringen.
1.2.2 Anskaffelsens verdi og innhold
Antatt volum på avtalen: Det er anslått at oppdraget kan gjennomføres innenfor en tidsramme på 500-550 timer, inklusiv datainnsamling, analyse og evaluering, møter med oppdragsgiver og skriving av rapport. Det forutsettes at det avholdes minst tre arbeidsmøter: et oppstartmøte og et avslutningsmøte, samt et møte i løpet av prosjektgjennomføringen.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til spesifikasjonen, se del 2 Bilag 1.
Anslått omfang mellom 500-550 timer

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse, Anlegg, Behandling, Drift, Fjernvarme, Innkjøp, Nyetablering, Programutvikling, Utbygging, Varme

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 02. September 2011