Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1557 Siste år
1056 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av tilskudd til idrettsanlegg

Registrert Dato: Fredag 13. Desember 2019

Regjeringen fordeler årlig midler fra overskuddet til Norsk Tipping (spillemidler) til bygging og rehabilitering av idrettsanlegg. Formålet med oppdraget er å skaffe et bedre kunnskapsgrunnlag om ordningens virkninger, herunder tilskuddenes betydning for realisering av anlegg.
Oppdraget skal inkludere en analyse av ordningens bidrag til å realisere anlegg, både når det gjelder ulike anleggstyper, ulike kategorier av eiere (kommuner, idrettslag, mv.) og ulike geografiske områder. Det skal også inkludere en analyse av konsekvenser for realisering av anlegg ved justering av tilskuddsbeløp/-andel, herunder en vurdering av om enkelte anleggstyper eller eierkategorier påvirkes mer enn andre.
For å kunne måle ordningens effekter, og vurdere hvordan disse bidrar til måloppnåelse, må det utarbeides konkrete evalueringsspørsmål og resultatindikatorer. Leverandøren må i tilbudet redegjøre for de mest relevante resultatindikatorene som skal brukes i undersøkelsen. Leverandøren må også redegjøre for hvilke data og metoder som skal brukes for å måle og vurdere resultatene.
Sluttrapporten (oppdraget) skal foreligge senest 15. mai 2020.


Referansenummer:  19/700