Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

567 Siste år
122 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering og videreutvikling av strategi for innleie eller ansettelse av arbeidskraft

Registrert Dato: Torsdag 12. August 2010

Forsvarsbygg er et forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet med Forsvaret som største og viktigste kunde, men har også kunder i andre offentlige markeder. Per august 2010 har Forsvarsbygg over 1500 ansatte.
Som et ledd i arbeidet med å videreutvikle både kvaliteten og effektiviteten i våre leveranser, ønsker Forsvarsbygg å få vurdert forhold knytte til ansettelser og innleie av konsulenter.
Vi ønsker oss derfor bistand fra en dyktig leverandør som både har evne og erfaring til å foreta denne type strategiske vurderinger for en offentlig virksomhet og samtidig har kompetanse til å utvikle en modell for fremtidig bruk.
Leverandøren skal som en del av dette oppdraget foreta en vurdering som skal beskrive og evaluere nåværende strategi for innleie av konsulenter og bortsetting av oppdrag, sett opp mot midlertidig og/eller faste ansettelser. I tillegg skal det utarbeides en metodebeskrivelse som skal gi beslutningen om hvilket arbeidsforhold man velger ved et konkret behov, som for eksempel kan være fast eller midlertidig ansettelse, innleie eller bortsetting av oppdrag. Denne metoden må være i henhold til tjenestemannslovens bestemmelser og reglene for offentlige anskaffelser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Innleie, Leverandør, Leveranser

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 03. September 2010