Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Evalueringsoppdrag - IT-angrep på Stortinget

I sin gjennomgang av it-angrepene, skal evalueringen vurdere de sider av håndteringen av it-angrepene som er relevante for hvordan Stortinget i fremtiden bør jobbe med forebyggende, konsekvens- og skadereduserende tiltak.
Evalueringen vil hovedsakelig avgrenses til å ha oppmerksomhet på digital sikkerhet og beredskap, men slik at både tekniske, menneskelige og organisatoriske perspektiver dekkes. i tillegg er det ønskelig at det skisseres læringspunkter/forbedringsområder til bruk for Stortingets administrasjon.
Den metodiske tilnærmingen for evalueringen skal bygge på anerkjente prinsipper for gjennomføring av evalueringer som har læring som formål.
Det stilles et absolutt krav til at personellet som inngår i evalueringsteamet må være eller kunne bli sikkerhetsklarert på nivå hemmelig etter sikkerhetsloven, innen tidspunkt for inngåelse av kontrakt.
Leveringsfristen, dvs. Dato for da evalueringsteamet skal avgi rapport til Stortinget er satt til senest 01. November 2021.
Det bemerkes at Stortinget for alle praktiske formål er stengt i uke 29, 30 og 31 og leverandør kan ikke planlegge for aktivitet som krever bistand fra Stortingets ressurser i disse ukene.
Anbud id:
719628
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 6. Mai 2021

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud