Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1116 Siste år
805 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Følgeevaluering av samarbeidsprogrammet framtidens byer

Registrert Dato: Fredag 26. Februar 2010

Framtidens byer er et samarbeidsprogram mellom staten, 13 større byer, KS, og hovedorganisasjoner i næringslivet. Hensikten er å fremme klima- og miljøvennlige byer. Programmet startet i 2008 og ventes å pågå til 2014. Miljøverndepartementet leder arbeidet.
Oppdragsgiver ønsker en følgeevaluering av programmet som helhet. Dette innebærer en uavhengig bedømmelse av om programmet virker etter hensikten og oppnår de ønskede effekter. Evaluering skal omfatte både det som skjer i byene og hos partene på sentralt nivå og av samhandlingen mellom nivåene. Et utvalg av samarbeids-prosjekter skal også evalueres. Følgeevaluator skal gi anbefalinger til programledelsen om hvordan programmet kan forbedres og videreutvikles.
Arbeidet kan med fordel utføres i samarbeid mellom to eller flere fagmiljøer med ulike og kompletterende kvalifikasjoner, men ett miljø må ta ansvaret for oppdraget.
På bakgrunn av det forslag tilbyder kommer med, ønsker oppdragsgiver sammen med valgt tilbyder å konkretisere et formålstjenlig opplegg for følgeevalueringen. Følgeevaluator bør være åpen for uforutsette utfordringer og muligheter som dukker opp i gjennomføringen av programmet.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Prosjektleder

Oslo, Oslo