Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Fabrikasjon av gangbro over Otra, Kjøita - Rådhusgata.

Oppdragsgiver ber om tilbud på levering og bygging av gang-/ sykkelbru og inklusive fundamenter og belysning. Tilbud skal inkludere all rigg/ - nedrigg, prefabrikasjon, overflatebehandling, transport, montasje og fundamenter iht. Beskrivelse og tegninger.
- Gang-/sykkel-brua krysser Otra mellom kryss Elvegata/rådhusgata og Kjøyta. Brua har 6 spenn med spennvidder 25-32-32-32-32-25 m og en total lengde på 178 m (landkar til landkar) Bruoverbygningen er utformet som et lukket lufttett ståltverrsnitt med en buet underside. Stålboksen virker i samvirke med plasstøpt betongplate.
- Bredde (fri lysåpning) på brua er 4 m.
- Bruoverbygningen er opplagt på lagere på landkar og søyler i betong. Brua er direktefundamentert på løsmasser både på begge landsidene og i elva
- Rekkverkshøyde er 1, 2 meter.
- Utover teknisk beskrivelse er prosjektering utført iht. håndbok N400 og tilhørende forskrifter og rundskriv samt veinormalen for Kristiansand kommune. Avvik skal godkjennes av byggherre.
- Brua skal kun benyttes til gang og sykkeltrafikk og ha mulighet til å bli brøytet.
- Ståltegninger(arbeidstegninger) og beskrivelse av montasje er tekstet på engelsk.
- Det skal i tilbud utarbeides plan og forslag/ beskrivelse for oppfølging av fabrikasjon, transport og montasje. Denne skal inkludere beskrivelse, tidshorisont på alle aktiviteter som arbeidsunderlag, innkjøp, fabrikasjon, transport, montasje og etterarbeid for ferdigstillelse.
- Uforutsette hendelse og feil skal skriftlig meddeles byggherre.
- - Overflatebehandling skal utføres i egnet og tørt lokale samt kontrollerte omgivelser. Prosess for utførelse beskrives både for prefabrikasjon, etter montasje og for vedlikehold.
- Entreprenør skal ha eget system for egenkontroll av utførte arbeider.
Anbud id:
576436
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Onsdag 3. April 2019

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud