IT/Web og Support i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

877 Siste år
632 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fagsystem PP-tjenesten

Registrert Dato: Torsdag 22. November 2018

Rælingen kommune heretter kalt Oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandlinger om leveranse av «Fagsystem PPT» i henhold til dette dokument med vedlegg.
Formålet med avtalen er å dekke Rælingen kommunes behov for ett fagsystem for pedagogisk-psykologisk tjeneste, nærmere beskrevet i kravspesifikasjonen.
Oppdragsgiver
Oppdragsgiver er Rælingen kommune, som ligger i Akershus. Den grenser i nord mot Skedsmo, i øst mot Fet, i sør mot Enebakk og i vest mot Lørenskog. I øst ligger innsjøen Øyeren. Smestad, Fjerdingby, Løvenstad, Blystadlia og Nordby er tettsteder i kommunen. Rælingen kommune er 71,68 km2 stor. Ved årsskiftet 2014/2015 var det 17 185 innbyggere og 859 årsverk i Rælingen kommune. Kommunens visjon er «Rælingen - trivselskommunen mellom Øyeren og Østmarka».
Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) er kommunens sakkyndige instans i forhold til spørsmål som omhandler barn, elever samt voksne som har behov for spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning. PPTs oppgaver knyttet til enkeltpersoner omfatter utredning, sakkyndig vurdering, oppfølging. Videre driver PPT systemarbeid rettet mot skoler og barnehager, og inngår i det tverrfaglige samarbeidssystemet.
PPT er organisert under enhet familie og helse. Enhet familie og helse omfatter i tillegg til PPT barneverntjenesten, forebyggende helsetjenester, flyktning- og inkluderingstjenesten og helseadministrasjon.


Referansenummer:  18/3

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Leveranse

Rælingen, Akershus