Regnskap, Webutvikling i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

548 Siste år
331 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Faktureringstjenester (Trinn 1 - Kvalifisering)

Registrert Dato: Fredag 15. November 2019

Ferde har behov for faktureringstjenester.
For å drive effektiv innkreving av bompenger er Ferde avhengig av gode metoder for å fakturere bilistene på en rimelig måte som gir høy treffsikkerhet og rask betaling.
Som et ledd i bompengereformen vil Ferde skille ut den delen av virksomheten som driver utstedervirksomhet, det vil si enheten som har avtaler med kundene og eier brikkene som står i bilene. Ferde vil deretter konsentrere seg om veifinansiering samt innkreving for biler som ikke har brikke og avtale med en utsteder.
Det er usikkert når dette skjer og i hvilken form utstedervirksomheten videreføres. Det er vedtatt av myndighetene at utstedervirksomheten skal avhendes innen 30/6 2020 med mulig utsettelse til 31/12 2020. Det er på det nåværende tidspunkt ikke noe som tyder på at det komme inn aktører som kan overta store deler av denne virksomheten før tidligst andre halvår 2020.
Det er mest sannsynlig at utstedervirksomheten vil skilles ut som et eget selskap som skal selges. Vi ønsker følgelig 2 avtaler hvorav operatørdelen forblir i Ferde og utstederdelen vil kunne overdras til et nytt datterselskap og følge det selskapet ved salg.


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Regnskap, Webutvikling

Skille

Bergen, Hordaland