Entreprenør, Murer i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4078 Siste år
3321 Siste 3 mnd
124 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fasaderehabilitering av mur/teglstensgård fra 1894

Registrert Dato: Onsdag 08. Juni 2011

Invitasjon til å gi tilbud:

Borettslag- inviterer deres selskap (heretter kalt tilbyderen) til å gi tilbud på forespørsel om oppussing av fasade i Eiriks gate 6, 0650 Oslo. Inngivelse av tilbud og kontrakt om oppdraget vil skje i løpet av sommer/høst 2011, mens selve oppussingen ønskes utført sommeren 2012.

Hjørnebygård bygget i mur/teglsten i 1894 og ligger i Oslo på Tøyen/Grønland. Bygården har to oppganger og 16 leiligheter over 4 etasjer, i tillegg til et loft som er delvis utbygd og delvis benyttes til boder og en kjeller som brukes til boder. Eiendommen står på byantikvarens gule liste, og er ikke fredet, men ligger i et område som er regulert som spesialområde for bevaring (plan- og bygningsloven § 25) og tiltak er søkepliktige.

Fasaden har en del dekorative elementer, hvor de fleste er bevart mens det flere steder er gjort forenklinger i forbindelse med tidligere restaureringer. Borettslaget ønsker nå å foreta en fullverdig rehabilitering av ytre fasade mot vei (ikke bakgård) med restaurering av original utsmykking og maling av fasaden.
Borettslaget har innhentet en tilstandsvurdering fra Magnus Freberg i STS med nærmere spesifikasjon av fasadens behov for rehabilitering og oppdeling av prisangivelse for ulike deler av oppussingen. Borettslaget ber om at denne spesifikasjonen brukes som utgangspunkt ved inngivelse av tilbud på utførelsen av oppussingen av fasaden.

I tillegg til fasaderehabiliteringen ønskes også tilbud på følgende tiltak:

-Bytte av vinduer i trappeløp i alle fire etasjene i den ene oppgangen (et fire-ruters vindu i hver etasje) til vinduer av høyere brannsikkerhetsstandard
-Maling av veggene i begge trappeløpene
-Puss og maling av vinduskarmer og vinduer både på fasaden mot bakgården og ut mot gate. Det antas at tilgang til vinduer i bakgård vil kunne skje ved lift og uten behov for stillas.
-Reparasjon av takrenner enkelte steder hvor det er synlige står i fasademalingen på grunn av lekkasjer.
-Tetting av enkelte hull i gipsvegger på loft og brannvernmessig tetting av overganger med acryl, i henhold til pålegg fra Oslo kommunale brannvesen.

Tilbyderen oppfordres til befaring av eiendommen for selv å vurdere omfanget.

Spesifikasjoner for utforming av tilbudet:

Frist for inngivelse av skriftlig tilbud er 23.08.2011.

For fasadeoppussingen bes det om at pristilbud gis som nærmere spesifisert og oppdelt i tilstandsvurderingen fra Magnus Freberg. For de øvrige tilleggstiltakene bes det om enhetspriser for de enkelte tiltakene.

Erfaring fra murerarbeider på lignende bygårder vil bli vektlagt. Vi ber om at tidligere erfaringer beskrives, og at det vedlegges eventuelle attester.

Borettslaget vil inngå en avtale med en valgt tilbyder på grunnlag av NS 8406. Entreprisen vil bli organisert som en totalentreprise. Dette innebærer bl.a. at tilbyderen skal være godt kjent med Byggherreforskriften, og skal bistå og veilede borettslaget om tiltaket, at tilbyderen selv utarbeider plan for sikkerhet, helse og miljø (ref Byggherreforskriften § 8 og § 12 b) og forhåndsmelding (ref Byggherreforskriften § 9 ). Tilbyderen skal også utføre nødvendige fysiske tiltak for å sikre byggeplassen for drift og i forhold til tredjeperson, og tilbyderens byggeleder skal være koordinator for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø, (ref Byggherreforskriften § 7).

Tilbyderen kan velge å benytte underleverandører for deler av oppdraget. Tilbyderen vil stå ansvarlig for alle oppgaver underleverandører utfører. Dersom tilbyderen benytter seg av underleverandører eller samarbeidspartnere, blir dette et forretningsmessig forhold mellom tilbyderen og dennes underleverandør når det gjelder ansvar for leveransen samt juridiske, økonomiske og andre forhold partene i mellom. Bruk av underleverandører skal ikke medføre økte kostnader for borettslaget.

Fremdriftsplan:

Borettslaget har satt opp følgende tentative fremdriftsplan:
Utsending av forespørsler 07.06.2011
Frist for tilbydere å svare 23.08.2011.
Utvalg av tilbydere å forhandle med 08.09.2011.
Forhandlinger avsluttet = Kontrahering 09.09.2011
Oppstart mai/juni 2012
Oppdrag gjennomført august 2012.