Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

588 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fasilitator til scenario-prosjekt

Registrert Dato: Torsdag 28. Juni 2012

I oppdateringen av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten (St.meld 10 (2010-2011) ble det initiert en kunnskapsinnhenting om verdiskaping i de berørte områdene:
Nærings- og handelsdepartementet, Fiskeri- og kystdepartementet, Kommunal- og regionaldepartementet og Miljøverndepartementet gjennomfører kunnskapsinnhenting om virkninger og ringvirkninger av økt satsing på verdiskaping som reiseliv og fiskerirelaterte virksomheter. Kunnskapen som samles inn, skal kunne brukes som grunnlag for neste oppdatering av forvaltningsplanen? Temaene for kunnskapsinnhenting vil blant annet inkludere samfunns- og næringsmessige ringvirkninger fastsatt i samspill med regionale og lokale myndigheter.
Formålet med forvaltningsplanen er å legge til rette for verdiskaping gjennom bærekraftig bruk av ressurser og økosystemtjenester i Barentshavet ? Lofoten og samtidig opprettholde økosystemenes struktur, virkemåte, produktivitet og naturmangfold.
NHD ønsker med dette å inngå avtale om rådgivning og fasilitering av en foresight-prosess som vil være et sentralt element i kunnskapsinnhentingen. Prosessen skal ende i beskrivelser av mulige framtidsbilder for utvikling og verdiskaping i analyseområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 09. August 2012